Project omschrijving

  • Eco Electronics -reparatie en tweedehands apparaten

Eco Electronics aan de Hommelseweg is gespecialiseerd in het hergebruik van elektonica en computers. Je kunt er terecht voor tweedehands audio- video- en computer-apparatuur, wasmachines en wasdrogers, voor reparatieservices en het inleveren van apparatuur.

Eco Electronics verkoopt audio- video- en computer-apparatuur, zoals cd-spelers, stereo-sets, televisies, dvd-spelers, computers en printers, maar ook wasmachines en wasdrogers. In de winkel aan de Hommelseweg tref je een bescheiden assortiment aan. Een overzicht van alle apparatuur vindt je op hun website.

Reparatie

Eco Electronics beschikt over een eigen reparatie-servicedienst. Je kunt bij Eco Electronics terecht voor de reparaties van een breed scala aan elektrische apparatuur zoals televisies, audioapparatuur, dvd, videorecorders, maar ook voor klein huishoudelijke apparaten als stofzuigers en magnetrons. Eco Electronics repareert ook computersystemen, laptops, monitoren en overige randapparatuur. Voor alle reparaties staat duurzaamheid voorop. Eco Electronics streeft er naar de levensduur van apparatuur te verlengen en de reparatiekosten laag te houden. Is een onderdeel niet leverbaar, dan maken ze gebruik van de sloop.

Inleveren

Eco Electronics biedt de mogelijkheid om apparatuur in te leveren in de winkel. Dit kan geheel kosteloos. Beschik je over overbodige apparatuur dat nog vrij nieuw is, of kwalitatief in uitstekende staat, dan is Eco Electronics bereid een overname-bedrag te betalen. Ingeleverde apparatuur wordt na een selectie en eventuele reparatie geschikt gemaakt voor hergebruik. Soms worden er alleen onderdelen hergebruikt. Wat niet geschikt is voor hergebruik, wordt afgevoerd bij het gemeentelijk wegbrengstation.

TAGS
electronica, computers, laptops, tv’s, witgoed, wasmachines, wasdrogers, reparatie, tweedehands, inleverpunt electronisch afval, recycling, duurzaam

Eco Electronics

TELEFOON
026 – 445 55 66

ADRES
Hommelseweg 111
6821 LD Arnhem