Project omschrijving

Echt Puur is een cateringservice met eerlijke en pure producten. Karin Voogt, eigenaar van Echt Puur, bereidt haar gerechten met biologische ingrediƫnten en fairtradeproducten.

Echt Puur levert verschillende arrangementen, van een eenvoudige koffietafel tot uitgebreid dinerbuffet. Voor een klein gezelschap van tenminste 10 personen of voor grote groepen: koffietafel, lunchbuffet, dinerbuffet, dessertbuffet, high-tea, klaargemaakte broodjes, borrelgarnituur met of zonder wijnarrangement.

Duurzaam

Echt Puur wil met de producten die zij aanbiedt op een duurzame manier handeldrijven. Dit is terug te zien in de producten maar ook in de disposables. De wegwerpborden kunnen voor 100% gecomposteerd worden en zijn daardoor geen extra belasting voor het milieu. Het is ook mogelijk om bij het buffet gebruik te maken van aardewerk serviesgoed. De koffie en de thee komen bij koffiebranderij Peeze vandaan. Peeze verkoopt fairtrade koffie en thee zodat de koffieboeren een eerlijke prijs krijgen voor de bonen en geholpen worden bij het ondernemerschap. Echt Puur serveert bij elke gelegenheid standaard kraanwater.

TAGS
catering, koffietafel, lunch, diner, buffet, high-tea, borrel, biologisch, fairtrade, composteerbare wegwerpborden, Peeze koffie, kraanwater

Echt Puur

ADRES
Kaaghof 2
6843 NM Arnhem

TELEFOON
06 – 405 818 05