Project omschrijving

Bij restaurant Dining56 aan de Rijnkade kun je genieten van een lunch, tussendoortje diner of borrel. Restaurant Dining56 werkt met dagverse ingrediënten, biologisch vlees en verantwoord gevangen vis.

Dining56 bevindt zich aan de Rijnkade in een herenhuis op nr. 56 en heeft een restaurant, meerdere dinerkamers, een groot zonneterras en kookstudio’s. Gezeten in een loungestoel, een zitje aan de waterkant of aan een dinertafel kun je genieten van een lunch, tussendoortje, diner of borrel. Dining56 werkt uitsluitend met biologisch vlees en verantwoord gevangen vis.

Wil je in besloten kring dineren of borrelen? Dining56 beschikt over private dining rooms, sfeervol en modern ingericht met glas in lood en een haardvuur. Ook is het mogelijk om in een intieme sfeer feesten en partijen bij Dining56 te vieren. Voor de rust en privacy voor een zakelijke meeting kun je ook bij Dining56 terecht.

Kookworkshop

Dining56 is niet alleen een restaurant, maar heeft ook een eigen kookstudio waar je individueel of met een groep in een professionele keuken kunt koken onder begeleiding van ervaren koks.

TAGS
lunch, diner, borrel, zakelijk, biologisch vlees, verantwoord gevangen vis, dagvers, workshop, koken

Dining 56

ADRES
Rijnkade 56
6811 HA Arnhem

TELEFOON
026 – 442 82 82

facebook twitter

FairTrade logo

OPENINGSTIJDEN
Van dinsdag t/m zaterdag vanaf 15.00 uur
Keuken geopend voor diner: 17.00 uur