Project omschrijving

Bij restaurant De Steenen Tafel in park Klarenbeek is het heerlijk uit eten in een bosrijke omgeving. Op het menu staan biologische en streekproducten.

Restaurant De Steenen Tafel is gelegen in park Klarenbeek, het oudste stadspark van Arnhem. Op slechts 2 km afstand van de Arnhemse binnenstad en 1 km van de snelwegen A12 en A50. Het restaurant is gevestigd in een gebouw uit 1928, dat tot 2011 nog als watertoren functioneerde. In de aangebouwde serre bevindt zich het intieme restaurant met een ruime, lichte en warme uitstraling in Art Deco-stijl. De Steenen Tafel beschikt over een ruime parkeerplaats en een terras.

Biologische en streekproducten

Sinds 1998 zijn Janno Cornelissen en Theo Sigmondde de eigenaren van De Steenen Tafel. Ze hebben een passie voor eerlijke producten. Het liefst werken ze met streekproducten van kleine ambachtelijke producenten. Tijdens het wildseizoen wordt er uitsluitend wild van de Veluwe en uit de Ooijpolder gebruikt. In het voorjaar en zomer gebruiken ze biologische groenten en kruiden.

TAGS
biologisch, fairtrade, seizoensproducten, streekproducten, bruiloft, receptie, borrel, dansfeest, crematie, begrafenis, koffietafel

De Steenen Tafel

ADRES
Weg achter het bosch 1
6822 LV Arnhem

TELEFOON
026 – 443 53 13

FairTrade logo