Project omschrijving

  • De Stadskeuken-Arnhem

De Stadskeuken Arnhem is een fijne gezellige plek voor ontmoeting, activiteiten en initiatief. Ze zijn er voor de buurt en voor de hele stad. We hebben een grote professionele keuken, een ontmoetingsruimte, een activiteitenruimte en een vergaderkamer. Samen met buurtbewoners en initiatiefnemers uit de stad zijn zij verantwoordelijk voor de activiteiten en het beheer.

Wat kun je doen bij de Stadskeuken?

De Stadskeuken is een paar keer per week open voor ontmoeting, koffie en een praatje. Daarnaast kun je deelnemen aan creatieve activiteiten en aanschuiven voor een maaltijd. Diverse initiatiefnemers organiseren activiteiten en bijeenkomsten in De Stadskeuken waaraan je kunt deelnemen.

Samen willen zij tot nieuwe oplossingen komen voor een fijne en respectvolle manier om met elkaar en onze leefomgeving om te gaan. In De Stadskeuken wordt volop geëxperimenteerd. Ze bieden daar letterlijk en figuurlijk alle ruimte voor. Het is daarom altijd een verrassing wat er op tafel komt en dat geldt natuurlijk ook voor de activiteiten!

Zelf activiteiten organiseren

Als jij zelf een activiteit wilt organiseren, ben je bij De Stadskeuken helemaal op het goede adres! Zij helpen sociale, duurzame en creatieve initiatieven op weg door te faciliteren, te ondersteunen en te verbinden met andere initiatiefnemers. Ze werken samen in wederkerigheid waarmee ze de kosten laag houden, gebruik maken van elkaars expertise en bouwen aan een sociaal en duurzaam netwerk.

Heb je ook interesse om mee te doen? Kom een keer langs en kijk wat jij in De Stadskeuken en/of samen met de andere initiatiefnemers zou willen ondernemen.

Eten wat de pot schaft

Elke vrijdag wordt er gekookt door wisselende koks. Je kunt je aanmelden:
https://destadskeuken.nl/activiteiten-stadskeuken/eten-wat-de-pot-schaft/

TAGS
lokale insiders, nieuwe projecten

De Stadskeuken Arnhem

ADRES
Beekstraat 40
6811 DW Arnhem

facebook

OPENINGSTIJDEN
di 09.00 tot 17.00
wo 09:00 tot 14:00
do 09:00 tot 18:00
vr 09:00 tot 18:00
en tijdens activiteiten