Project omschrijving

De Nieuwe Weelde is een biologische tuinderij aan de rand van het bosgebied van Hoog-Keppel en wordt gerund door Monique Baks en Cees Kuijpers. Elke week verkopen ze groente en fruit op de biologische zaterdagmarkt.

Monique Baks en Cees Kuijpers zijn begin 2014 gestart met de biologische tuinderij De Nieuwe Weelde. Ze richten zich op groenteteelt en klein fruit. Op de volle grond worden onder meer aardappelen, kolen, courgettes, prei, knolselderij, knolvenkel, bietjes, bonen en bladgewassen geteeld. Bij het klein fruit gaat het om aardbeien. Er is een tunnelkas voor de teelt van tomaten, komkommers, paprika en aardbeien in de zomer en spinazie, veldsla en winterpostelein in de winter.

De Nieuwe Weelde levert aan groothandel en winkels. De focus ligt echter op directe verkoop aan de klant. De Nieuwe Weelde staat zaterdag op de biologische markt in Arnhem. Naast eigen producten worden er zoveel mogelijk regionaal geteelde groente verkocht. Klanten kunnen ook groente en fruit bestellen. Wekelijks verstuurt De Nieuwe Weelde een mail met hun aanbod aan groente, fruit en paddenstoelen. Je kunt tot vrijdagochtend per mail bestellen. Zaterdag kunnen de klaargemaakte bestellingen opgehaald worden op de markt.

De Nieuwe Weelde

TELEFOON
06 – 237 989 52 / 06 – 223 900 82

ADRES
Tellingstraat 9
6996 DZ Drempt