D66 Arnhem organiseert op donderdag 26 oktober een politieke café over stadslandbouw. Tijdens deze avond wordt de Arnhemse visie op stadslandbouw toegelicht en gaan zij in gesprek met initiatiefnemers en experts op het gebied van stadslandbouw.

D66 Arnhem zet zich in voor een duurzame voedselketen en een klimaatbestendige stad: Eerlijke en duurzame voeding, geteeld op een korte afstand van de stad. Om dat mogelijk te maken heeft de D66-fractie het college gevraagd om een visie op stadslandbouw te maken. Het college presenteerde vorige maand de visie.

Op 26 oktober organiseert D66 Arnhem een politiek café over stadslandbouw. Tijdens deze avond wordt de visie over stadslandbouw toegelicht en gaan wij in gesprek met initiatiefnemers en experts op het gebied van stadslandbouw. Een avond vol informatie en inspiratie!

Wil je meer weten over stadslandbouw of je laten inspireren, kom dan naar het Politiek café Stadslandbouw op 26 oktober ’17 vanaf 19:00 tot 22:00 in Molenplaats Sonsbeek aan de Zijpendaalseweg 24A in Arnhem.

Bron: D66 Arnhem
Facebook: Politiek Café stadslandbouw