Zondag 10 juni organiseren Slow Food Youth Network Arnhem-Nijmegen en Groen Arnhem een groene picknick in Arnhem, waarbij ze je laten genieten van al het moois dat Arnhem te bieden heeft.

Proef en geniet in één van Arnhems mooiste parken van de lekkerste lokale gerechten van en door lokale boeren, stadslandbouwers en Arnhemse horeca. Zet je tanden in een 100% lokale (vegetarische) hamburger en geniet van lokaal gebrouwen drankjes. Naast heerlijk eten en drinken is er ook live muziek en zijn er leuke kinderactiviteiten.

Wist je dat je in deze regio niet alleen kunt genieten van lokale groenten, fruit en vlees, maar dat we hier ook bier en frisdrank brouwen, koffie branden en brood bakken van lokaal geproduceerde granen? Nieuwsgierig naar wat regio Arnhem nog meer te bieden heeft op het gebied van lokale voedselproductie?
Neem een picknickkleed mee en geniet van het groen, live muziek en goed eten in een van Arnhems mooie parken.

Natuurlijk is er meer dan alleen goed eten en drinken! Doe bijvoorbeeld mee met Do-In yoga en mindful wandelen met BloesemKind. En de Burgemeester van Buiten zorgt voor een waar buitenspeelparadijs, waar kinderen van alles kunnen ontdekken en beleven! Zoals waterbanen bouwen, bosbeesten timmeren of snuffelen in zijn rariteitenkabinet.

Neem een picknickkleed mee, zorg voor goed gezelschap en geniet van het groen, live muziek en goed eten in een van Arnhems mooie parken. Tot zondag 10 juni!

Zondag 10 juni
11:00-15:00 uur
Park Presikhaaf (Laan van Presikhaaf 3)

Park Picknick wordt georganiseerd door Groen Arnhem en Slow Food Youth Network en mede mogelijk gemaakt door: De Horsterhof, De Streekbakker, Odin, Natuurcentrum Arnhem, Natuurderij Keizersrande, Seekers Kombucha, Bloei!InArnhem, Learning is Growing, Stadslandbouw Mooieweg, Tuinderij De Mijmering, ’t Zonnehuis, So’ Presikhaaf-Vitanos, De Kroonzorg, Slagerij Putman, Micro Bieren, Burgemeester van Buiten, Bloesemkind, T-Huis en Arnhem Klimaatbestendig.