Wil jij graag bijdragen aan de Bloei! van een duurzame, groene en sociale stad? Word dan ook Bloei! vriend en ondersteun Bloei! in Arnhem met een financiële donatie.

Bloei! in Arnhem is een stichting en draait volledig op vrijwilligers. Met een gift maak jij het mede mogelijk dat Bloei! in Arnhem kan blijven informeren over lokaal duurzaam nieuws, evenementen en ondernemers.

Maak je donatie over op
NL02 TRIO 0391 0831 47
t.n.v. Stichting Bloei! in Arnhem

Ben je ondernemer?

Bloei! in Arnhem promoot graag duurzame ondernemers in (en om) Arnhem. Met de website en een digitale nieuwsbrief informeren we een groeiend in duurzaamheid geïnteresseerd publiek over duurzaam nieuws en evenementen in en om Arnhem.

Je duurzame onderneming brengen we graag in beeld, met de online Bloei!gids. Om hiermee te kunnen blijven doorgaan kunnen we financiële ondersteuning goed gebruiken. Word daarom ook Bloei!vriend en steun Bloei! in Arnhem met een donatie. Als dank voor je gift, zetten we je onderneming graag extra in het zonnetje. Meer weten? Lees meer in de Bloei!Vriend folder of neem voor een kennismaking contact met ons op via info@bloeiinarnhem.nl

Aanmelden als Bloei!vriend

Aanmelden als Bloei!vriend zakelijk

Bij een donatie vanaf 10,- geven we je als dank een Grow your thoughts’kaart van grafisch ontwerper Kim Lagerweij. Het kaartje is gemaakt van groeipapier met bloemzaadjes erin. Schrijf je wens op het papier, stop het in de grond en geef het dagelijks wat water en aandacht. Wie weet zal jouw wens samen met de bloemen ontkiemen, groeien en gaan bloeien! Als je een ‘Grow your thoughts’ –kaart wil ontvangen, vergeet je dan niet je adresgegevens in te vullen.

grow_your_thoughts

Vrienden van Bloei! in Arnhem