Marin Mae
Marin Mae
There is no planet B!
And a little love goes a long way!

Hoi! Ik ben Marin en schrijf sinds kort artikelen voor Bloei!
Als ex-artez’er aan het conservatorium en singersongwriter komt schrijven voor mij vrij natuurlijk. Taal is voor mij een belangrijke manier om dingen aan de wereld te laten weten, in muziek, poëzie of in dit geval in de vorm van artikeltjes! Ik ben veganist en zie duurzaam en groen leven als één van de manieren om bij te leveren aan de samenleving en onze aarde, maar ook zeker voor mijn eigen mentale fysieke en energieke gezondheid. Ik hoop door er bij bloei over te schrijven dat mensen meer met elkaar in gesprek zullen gaan over hoe we goed voor elkaar en onze aarde kunnen zorgen.

 

Eline Sommers
Duurzame beginner

Alle beetjes helpen. Het maakt niet uit waar je mee begint. Welke stap zet jij?

“Ik wil je met artikelen op Bloei! graag motiveren om stapsgewijs je leven groener te maken. Ik ben er zelf ook nog lang niet! Maar samen kunnen we steeds verbeteren. Op een leuke manier. Of je nu net als ik gaat voor minder (nieuw) kopen en minder afval, of begint met een regenton…. het telt allemaal! Inspiratie nodig? Kijk rond hier op Bloei!

 

JIJ?
JIJ?
Wij zijn op zoek naar teamleden en bloggers. Bloei! jij met ons mee?

Check onze vacatures!

Groene hosting

natuurlijk-hosting-logoBloei! in Arnhem maakt gebruik van de diensten van Natuurlijk! Web & Hosting. Alle websites op internet staan ergens op een server in een datacenter. Deze staan 24 uur per dag, 7 dagen per week aan en vereisen diverse veiligheidsvoorzieningen en klimaatbeheersing. Iedere website op internet belast op deze manier het milieu. Natuurlijk! Web & Hosting gebruikt groene stroom en doet aan CO2 compensatie. Zo is onze website volledig klimaatneutraal.
Met dank aan Niels van der Velden!