Bloei! in Arnhem
is je wegwijs naar duurzame Arnhem
met nieuws, uittips, adressen en leefstijltips.

Wat zijn de duurzame initiatieven van de stad?
Waar zijn de eerlijke groene adressen te vinden?
We speuren voor jou de stad af en brengen het overzichtelijk in beeld.

Bloei! in Arnhem is hèt online startpunt voor iedereen die op de hoogte wil blijven van duurzaam nieuws uit Arnhem en omgeving. In de Groene Agenda zijn alle lokale activiteiten te vinden. De Bloei!Gids biedt een overzicht van ondernemers, organisaties en initiatieven die direct of indirect bijdragen aan een groen, duurzaam en sociaal Arnhem.

En wat kun je zelf doen? Bloei! in Arnhem inspireert met praktische Lifestyle Tips over eten en drinken, (moes)tuinieren en stadslandbouw, wonen en (ver)bouwen, energie en vervoer, kleding en verzorging, afval en hergebruik, delen en ruilen of vrije tijd en cadeau.

Bloei! in Arnhem
♥ is voor en door Arnhemmers
♥ versterkt het netwerk van organisaties en initiatieven die de stad verduurzamen
♥ inspireert voor een duurzame(re) levensstijl
♥ creëert een plek waar duurzame ontwikkeling van de stad zichtbaar wordt
♥ biedt een platform aan duurzame initiatieven

Waarom Bloei! in Arnhem?

Wij willen eerlijk en duurzaam leven ‘mainstream’ maken en het liefst zo dichtbij mogelijk.
Elk stapje tegen milieuvervuiling, oneerlijke lonen en onnodig dierenleed helpt. We nemen jou daartoe mee op een speurtocht naar een eerlijke en duurzame leefstijl. Want we voelen ons medeverantwoordelijk voor het welzijn van de Aarde en haar bewoners. We hebben de mogelijkheden om een verschil te maken om de negatieve impact verkleinen, en juist bij te dragen aan een mooie wereld.

Lokaal zijn gelukkig steeds meer oplossingen en alternatieven voorhanden. Bloei! in Arnhem laat je graag kennismaken met de vele activiteiten, ondernemers, organisaties en initiatieven in Arnhem en omgeving die bijdragen aan een groene, duurzame en sociale stad.

Community

Een grote wens van Bloei! in Arnhem is dat er een community gaat groeien. Een community waarin Arnhemmers met hart voor de stad elkaar kunnen inspireren en helpen om onze stad groener, duurzamer en socialer te maken. Zodat een duurzame levensstijl binnen ieders mogelijkheden ligt.
Samen maken we de stad. Bloei! je mee?.

Bloei! je mee?

Benieuwd hoe Bloei!
jou kan inspireren en
hoe jij mee kunt Bloei!en?

Lees meer

Bloei! Vriend worden

Met jouw gift help je Bloei!
jou te blijven inspireren,
en jij krijgt een kleine verrassing.

Lees meer