Wij, studenten van Hogeschool van Hall Larenstein, zijn op zoek naar jouw ideeën om de leefbaarheid van Arnhem centrum te vergroten!

Arnhem staat bekend als de groene stad. Dit groene karakter is op dit moment in mindere mate in de binnenstad aanwezig. De prachtige binnenstad vol historie, winkels en uitgaansmogelijkheden biedt nog volop kansen voor het nodige groen.

Het gericht aanbrengen van groen is niet alleen mooi maar verbetert ook de kwaliteit van het stadsmilieu, leefomgeving én de sociaal-maatschappelijke kwaliteit.

Wij zijn vijf studenten die duurzame gebiedsontwikkeling aan de Hogeschool Van Hall Larenstein studeren. De afgelopen twee maanden zijn wij in nauwe samenwerking met de gemeente, ondernemers, bewoners en andere betrokken partijen aan het werk gegaan om knelpunten en oplossingen te vinden die de leefbaarheid van de binnenstad vergroten.
Hierbij kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Heb je ideeën en/of locaties waar op een bepaalde manier groen in de binnenstad gerealiseerd kan worden? Mail ze naar ons via projectarnhemcentrum@gmail.com. Mailen kan tot uiterlijk 4 december. We kijken uit naar alle input, alvast bedankt!

Bob, Luuk, Marten, Ricardo en Rowen
bron:Groen Arnhem