Dinsdagavond 4 oktober presenteren de teams van ecowijk De Kiem in Schuytgraaf hun woningen. Je kunt met al je vragen over ontwerp, indeling, locatie, prijzen en extra’s bij de ontwerpers en bouwers terecht. Ook krijg je informatie over de mogelijke inrichting van de wijk. Tijdens de avond start de voorinschrijving.

Hoe wil je wonen? In een tinyhouse van 4,7 m hoog, in een huis van stro, hout en vlas, in een gezonde woning zonder gif, in een bio-ecologische woning, of in een huis waarin het alijd lente is? Zowel starters, senioren, stellen, gezinnen als alleenwonenden kunnen hun droomplek creëren in een autoluwe ecologische buurt met overal groen. Als bewoner bepaal je veel en vooral samen.

Op de informatieavond kun je met al je vragen over ontwerp, indeling, locatie, prijzen en extra’s bij de ontwerpers en bouwers terecht en je krijgt informatie over de mogelijke inrichting van de wijk. Je kunt ook (ecologische) bouwmaterialen bekijken en aanraken. Er is van alles te zien en beleven hoe het straks woont in De Kiem.

Ecowijk De Kiem wordt voelbaar en vanzelfsprekend duurzaam; veel meer dan zonnepanelen en driedubbel glas. Op een centrale plek is een buurtvoorziening gepland die de sociale cohesie in de wijk versterkt. Groen is overal; de auto is te gast in de wijk en zal amper zichtbaar zijn in de buurt. De auto parkeer je op centrale plekken in de wijk.

Ook wonen in Ecowijk De Kiem?
Tijdens de open avond op 4 oktober start de voorinschrijving. Eind 2016 wordt duidelijk voor welk ontwerp of ontwerpen interesse is. Daarna bepaalt een toetsingscommissie of aan alle eisen en voorwaarden voldaan is en de plannen ruimtelijk en financieel kloppen. Op basis daarvan besluit de gemeente Arnhem of ecowijk De Kiem in Schuytgraaf echt gebouwd gaat worden en welke woningen dat zullen zijn. Er zijn dus nog wel wat stappen te gaan voor de eerste spa in 2018 de grond in gaat.

Dinsdag 4 oktober, van 19:00 tot 21:30
Buitenplaats, Marasingel 19
Aanmelden via Facebook

Meer