Heb jij als ontwerper een goed idee om onze samenleving nog duurzamer en socialer te maken? Stuur je ontwerp tot en met 1 februari 2015 23:59u in via de website van de Ontwerp + Innovatie Prijs Gelderland.

De Ontwerp + Innovatie Prijs Gelderland is dé Gelderse prijs voor ontwerpers en toont, beloont en stimuleert projecten op het gebied van maatschappelijk relevante innovaties uit de Gelderse creatieve industrie. Een jury van onafhankelijke experts beoordeelt de inzendingen en komt tot een shortlist waaruit uiteindelijk de winnaars worden gekozen.

De Ontwerp + Innovatie Prijs Gelderland wil laten zien dat ontwerpers op diverse manieren tot innovaties komen, zowel vanuit eigen initiatief als in directe samenwerking met anderen. De prijs sluit aan bij een toenemende hybridisering van de ontwerppraktijk waarbij ontwerpers voortdurend van rol verwisselen. De klassieke scheiding tussen opdrachtgevers (overheden, bedrijven, etc.) en opdrachtnemers (ontwerpers) begint diffuus te raken en is vaak uitwisselbaar.

Lees de voorwaarden op www.www.o-p-a.nl.nl