In 2017 worden voor de vijfde keer de Groene Lintjes van Arnhem uitgereikt. Met het Groene Lintje wil GroenLinks Arnhem jaarlijks duurzame initiatieven in de regio een steuntje in de rug geven en eens extra onder de aandacht brengen.

Wie nomineer jij voor het Groene Lintje?
Er zijn twee categorieën:
– Bedrijven en professionals die duurzaam ondernemen
– Personen en organisaties met een maatschappelijke insteek, zonder winstoogmerk

Alle nominaties worden beoordeeld op een aantal criteria:
· De mate van duurzaamheid – bij voorkeur meetbare resultaten
· Het bereik en de communicatiewaarde – wordt er een breed publiek bereikt?
· De samenwerking met andere partners of bewoners
· Gaat er een stimulerende werking uit van het initiatief?
· Is het project of product een inspiratiebron voor anderen?

Ken je bedrijven, mensen of organisaties die bezig zijn met een geweldig duurzaam en/of groen initiatief in en om Arnhem? Nomineer ze dan door ons te vertellen wat dit idee of deze persoon zo bijzonder maakt. Je kunt dit doen door een mail met motivatie te sturen naar bestuur@groenlinksarnhem.nl.

Een vakkundige jury zal de nominaties beoordelen en beslissen wie dit jaar een van de twee Groene Lintjes krijgt opgespeld.

Groene Publiekslintje

Naast twee juryprijzen wordt er dit jaar ook het Groene Publiekslintje uitgereikt. Vanaf eind mei is het mogelijk voor iedereen om zijn of haar stem uit te brengen op een van de genomineerden. Zodra de genomineerden bekend zijn wordt je daarover nader geïnformeerd. Zorg er dus voor dat jouw favoriete initiatief de extra aandacht krijgt die het verdient.

De Groene Lintjes worden feestelijk uitgereikt op donderdag 22 juni van 19:30 tot 21:00 uur in het Auditorium van Rozet. Je bent natuurlijk van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn.