Samen klussen is gezellig en je helpt enorm! Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Doe mee met op zaterdag 10 maart. In en rond Arnhem zijn er volop klussen waaraan je mee kunt helpen.
Je kunt meehelpen bij Stadslandbouw Mooieweg. Ze hebben een mooie klus voor jou. Help je mee de kozijnen schilderen? Of liever gordijnen ophangen? Of ga je lekker buiten aan de slag: bloemen planten of netten over de aardbeien spannen? Er is van alles te doen en je krijgt een heerlijke lunch + een warm plekje in hun hart! Meld je aan op:

Wat je zoal nog meer kunt doen: Je kunt ook bijenveldjes inzaaien in de wijk Monnikenhuizen, en op Moscowa, de moestuin zomerklaar maken op de Akkerwindestraat en bij Park Kinderkamp. De scoutingruimte opknappen, de graanzolder bij Molenplaats opknappen, opknappen van schoolplein bij Jeroen Boschschool. Aankleden tuin en balkonnetjes bij Verpleeghuis. Bij volkstuinvereniging Elden gaan ze een ecotoilet bouwen. Onderhoud van een boomgaard bij een zorgboerderij. En opknappen van tuinen in de Geitenkamp.

NLdoet is een campagne van het Oranje Fonds

Wil je meer weten over de NLdoet campagne of over het Oranje Fonds? Of heb je vragen over een nieuwe of lopende financiele aanvraag? Neem dan contact met ons op.

T: 0900-4488448
nldoet@oranjefonds.nl
www.oranjefonds.nl