Vrijdag 5 februari organiseert NIVON een maaltijd rond het thema peulvruchten. Arno de Vries van Ekoplaza zal erbij aanwezig zijn om vanalles te vertellen over dit bijzondere ingrediënt.

Dit jaar is uitgeroepen tot het ‘Jaar van de Peul’. Reden voor NIVON Arnhem om tijdens de Vrijdagdis op 5 februari aandacht te besteden aan dit voedzame ingrediënt. Wat is de reden dat de peul wereldwijd letterlijk en figuurlijk op de kaart wordt gezet? Waarom past het eten van peulvruchten in een duurzame levenstijl?

Arno de Vries van Ekoplaza zal deze Vrijdagdis aanwezig zijn. Hij weet van alles te vertellen over het gebruik van peulvruchten en zal wellicht ook helpen bij het gereedmaken van de recepten.

Aanmelden is noodzakelijk. Dit kan bij Ineke Nengerman, cursuscoordinator@nivon-arnhem.nl of tel. 026-3611641. Meldt daarbij ook eventuele dieetwensen.

Datum: vrijdag 5 februari
Tijd: 17:00u
Locatie: De Wasserij, Molenbeekstraat 26A
Kosten: € 10,00 (kunnen ter plekke worden voldaan)
Aanmelden: cursuscoordinator@nivon-arnhem.nl

Over de Vrijdagdis

NIVON organiseert vier keer per jaar een vrijdagmiddag/avond waarop er gezamenlijk een maaltijd gekookt en gegeten wordt. Elke Vrijdagdis staat in het teken van een thema dat met eten te maken heeft.

Meer