De werkplek van de Energiecoöperatie Rijn en IJssel Energie en het Energieloket Midden Gelderland (ELMG) zijn vanaf heden gebundeld in een fysiek loket waar mensen zich kunnen laten inspireren op het gebied van energie en warmte. De nieuwe locatie – Halte 2030 – is een broedplaats vol energie, aan de Oude Kraan 72 in Arnhem op 3 minuten loopafstand van het station en centrum.

Bij Halte 2030 werken medewerkers van het energieloket, worden LAB’s gehouden, kan je voor een initiatief warmtecamera’s lenen, coaches vinden, informatie ophalen of je duurzame project ‘opladen’ met kennis over energiebesparing en opwekken. Energiepioniers kunnen gratis gebruik maken van deze ruimte voor het organiseren van bijeenkomsten. De locatie beschikt tevens over extra vergaderruimten die gehuurd kunnen worden. Ook kom je hier medewerkers van de gemeente tegen, die hier op het gebied van duurzaamheid aan de slag gaan.

Hoe dit precies in zijn werk gaat en waar we allemaal op broeden vertellen we je graag. Dit doen we tijdens de opening, het programma voor de opening vind je in de bijlage.

Ben je pionier en wil je al gebruik gaan maken van deze locatie, neem dan contact op met het energieloket: 085 401 17 62‬ of mail naar info@elmg.nl Lees hier meer over pioniers (www.energieloketmiddengelderland.nl/aan-de-slag)

Wil je bij de opening zijn van Halte 2030, op 21 november vanaf 15:30 uur aan de Oude Kraan 72 in Arnhem?
Vergeet niet je aan te melden via deze link!