Mimint heeft er een tweede vestiging bij; Mimint Bio Market, te vinden aan de Turfstraat 15. Op 500 meter afstand van de eerste Mimint vind je een grotere versie met onder andere vers gebakken brood, veel biologische groenten en fruit.

Milou Geerlings, de jonge onderneemster van Mimint, opent met haar moeder een tweede vestiging van Mimint. De tweede winkel aan de Turfstraat biedt meer ruimte en ook meer mogelijkheden op het gebied van verse producten (denk aan brood, fruit, groenten, zuivel etc) en verpakkingsloze waren. Noten, pitten, zaden, zuidvruchten en zelfs was- en afwasmiddel in glazen potten of op tap. Je kunt er zelf de hoeveelheid bepalen en zelf potjes/ zakjes mee nemen en hergebruiken.

Vanuit haar passie voor natuurlijke en gezonde voeding begon Milou met het winkeltje Mimint aan de Klarestraat. Je vindt er verschillende soorten thee, muesli, noten, fairtrade chocolade, superfoods en nog veel meer. Je kunt er ook terecht voor een origineel cadeautje of een (vrij in te vullen) cadeaubon. Bij Mimint zijn tevens groentepakketten van Proef af te halen.

Kijk voor meer informatie op Mimint.nl en volg Mimint op Facebook.