Het Klimaatalarm op 14 maart gaat door! Door het hele land zijn er demonstraties. Samen strijden we voor een beter klimaat. We doen dit op een aangepaste corona-proof manier. Want die andere crisis, de klimaatcrisis, mogen we niet vergeten! Jouw stem is van levensbelang. Doe je mee? Meld je aan.

Waarom een KlimaatAlarm?

Op 17 maart 2021 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Laat de politici horen dat een eerlijk klimaatbeleid hard nodig is. De klimaatcrisis is de grootste bedreiging van onze tijd. We moeten nu samen het roer omgooien. Blijven we kiezen voor verwoeste oogsten, dodelijke hittegolven en watertekorten? Of kiezen we voor vruchtbare grond, schone lucht en voldoende water? De keuzes die wij maken hebben wereldwijde gevolgen. Mensen met de minste invloed op klimaatontwrichting worden het hardst getroffen.

Het moet en het kán anders!

Een eerlijk klimaatbeleid komt er niet zomaar. Keer op keer kiest de overheid voor vervuilende bedrijven in plaats van groene alternatieven. Daarom komt ook de Arnhemse Klimaatcoalitie op 14 maart in actie. Drie dagen voor de parlementaire verkiezingen gaan we als onderdeel van het KlimaatAlarm 2021 door heel Nederland de straat op. Natuurlijk doen we dat veilig en houden we ons aan alle coronamaatregelen.

Samen laten we onze stem horen voor een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid, met gezond eten, duurzaam vervoer, groene banen en een goede woningen voor iedereen. In Nederland en daarbuiten. Wij eisen dat de overheid het roer omgooit en bedrijven dwingt om te verduurzamen. Alleen zo houden we onze aarde leefbaar.

Het Arnhemse KlimaatAlarm

We roepen alle Arnhemmers op om mee te doen. De klimaatcrisis wacht niet. App of bel je vrienden, meld je aan als vrijwilliger of geef je organisatie op als partner. Samen maken we het KlimaatAlarm ook in Arnhem groot!

Meer informatie over het KlimaatAlarm vind je op www.klimaatalarm2021.nl