Op 11 & 12 maart van 10.00 tot 16.00 deelt de gemeente in samenwerking met Natuurcentrum Arnhem, Provincie Gelderland en Meer Bomen Nu op de kinderboerderijen Presikhaaf en de Korenmaat vijfduizend bomen struiken gratis uit. Let op: op = op!

Meer Bomen Nu heeft zaailingen (jonge bomen en struiken) van Inheemse bomen en struiken met vele vrijwilligers verzameld in natuurgebieden rondom Arnhem. De boompjes zijn niet zwaar en ongeveer tussen tussen 40 en 140 cm hoog. Het gaat om verschillende bomen en struiken geschikt voor een grote en een kleine tuin.

Je kunt keuze maken uit ongeveer 10 soorten bomen en struiken zoals berk, den, eik, lijsterbes, kardinaalsmuts, en vlierstek.

Om de uitdeel actie ordelijk te laten verlopen, vragen we jullie hier aan te geven dat je komt, ongeveer hoe laat, en hoeveel bomen je wilt. NB: Schrijf je op thuis wat je hebt opgegeven? Altijd handig.

De zaailingen hebben een overlevingskans van ongeveer 80% en zijn tussen de 50 en 200 cm hoog. Kijk voor informatie over de actie op www.meerbomen.nu

NB: We hebben uw e-mail adres nodig voor de planning. Meer Bomen Nu en Natuurcentrum Arnhem gebruiken het alleen voor deze actie. Na afronding van de actie (uiterlijk 15 maart) worden uw gegevens vernietigd.

Aanmelden:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgHNCUsPvJ9QZUlkuhO4I2fRObPl_LtIAU6vR6ET4_p6_8bA/viewform