Enkele minuten lopen vanaf Centraal Station Arnhem vindt je Lokaal72, waar je terecht kunt voor een ontbijt of lunch. Lokaal72 werkt het liefst met lokale producten. Je kunt er ook gebruik maken van een leenfiets of een ruimte huren.

Lokaal72 is een locatie met een ongedwongen sfeer. Je kunt er komen ontbijten, lunchen of een kop koffie of thee nuttigen met wat lekkers erbij. Bij mooi weer kun je je installeren in de schitterende binnentuin. Je kunt in Lokaal72 op je laptop werken (er is gratis wifi) maar je ontbijt of lunch direct meenemen behoort ook tot de mogelijkheden.

Lokaal en biologisch

Lokaal72 beschikt over een professionele keuken en werkt het liefst met lokale producten. Ze halen het brood bij Tom van Otterloo, de zuivel bij boerderij IJsseloord, de groenten bij Puurland en koffie bij True Barista.

Verhuur

Lokaal72 beschikt over verschillende grote en kleine ruimtes,  geschikt voor groepen tot 100 personen. Je kunt er terecht voor al je workshops, bijeenkomsten, congressen, vergaderingen, exposities, muziek, voorstellingen, presentaties en diners.

Catering

Lokaal72 werkt samen met VegTable, een duurzaam en veganistisch alternatief voor de catering. Veg’Table werkt uitsluitend met ingrediënten van duurzame afkomst waarbij mens, dier en omgeving  gerespecteerd worden. Ook de verpakkingsmaterialen zijn zover mogelijk van natuurlijke oorsprong.

Leenfiets

Een paar oude fietsen die werkloos en vervallen op het terrein stonden, zijn omgetoverd tot reclameborden op twee wielen. Even boodschappen doen of een rondje fietsen? Iedereen kan vanaf Lokaal72 even op de leenfiets stappen. Het fietsrek is veranderd in een fiets-zit-rek, zodat je voor Lokaal72 gezellig kan blijven zitten.

Kijk voor meer informatie op de website van Lokaal72.