Breng tijdens je lunch een bezoekje aan een tuinproject: stadslandbouw, bloemenperk, groene hoek, daktuin, balkon, welk verrassends groen ook, aangelegd door medeburgers van Arnhem. Vrijdag 21 oktober staat het Binnenstads Paradijs op de planning.

Ken je alle groene plekjes van Arnhem? De laatste jaren komen er steeds meer groene buurtinitiatieven. Ter inspiratie organiseert Karolien Eppink een lunchbezoek bij diverse tuinprojecten. Dat blijkt zeer inspirerend. Bovendien kun je ook van elkaar leren. En het helpt om nog meer mensen enthousiast te maken om te starten of aan te haken bij een groen buurtinitiatief.

De eerstvolgende ‘lunch in Groen’ bijeenkomst staat gepland op vrijdag 21 oktober tussen 12 en 13 uur.
Locatie: Binnenstads Paradijs, Jansbuitensingel 17a.
De geheel ommuurde tuin is vanaf de straat niet te zien en is echt een ware verrassing voor iedereen die er voor het eerst komt. De tuin is op ecologische wijze aangelegd met hergebruik van vele materialen.
Aart Meijssen en Tinka Chabot heten je van harte welkom!

Over Lunch in Groen

Lunch in Groen is een initiatief van Karolien Eppink. Het idee werd geboren tijdens de Klimaatbijeenkomst 2 juni 2016 in Showroom Arnhem. Het vergroenen van de stad is namelijk een heel goede oplossing om het overtollige water op te vangen én om hitte-eilanden te voorkomen. Daarmee heeft het vergroenen van de stad een hoge prioriteit gekregen.

Lunch in Groen vindt één keer per maand plaats, op een vrijdag tussen 12:00 en 13:00 uur. Iedereen die interesse heeft kan komen aanhaken. Neem zelf je lunch mee. Wil jij als gastvrouw/heer optreden en geïnteresseerden ontvangen op jouw groenproject? Stuur dan een mailtje naar  mailto:Fiets567@live.nl

Bekijk voor meer info de facebookpagina van Lunch in Groen.