Wonen in een milieuvriendelijk, verplaatsbaar houten huisje; dat is de droom van Marjolein Jonker. Ze is op zoek naar een loods in de omgeving van Arnhem waar ze begin februari met de uitvoering van haar plan kan beginnen. Het project wordt gefilmd voor het SBS6 programma ‘Je Eigen Droomhuis’.

Marjolein Jonker is groot voorstander van het fenomeen ‘Tiny House’ en heeft een heldere missie; haar ecologische voetafdruk verkleinen en het publiek enthousiasmeren voor deze vernieuwende vorm van wonen. Op haar blog deelt ze al haar belevenissen. Haar huisje moet compleet ‘off grid’ worden, of te wel niet aangesloten op nutsvoorzieningen en riolering. In plaats daarvan moeten zonnepanelen en een regenwaterzuiveringsinstallatie voor energie en water gaan zorgen. Door in een Tiny House te gaan wonen hoopt Marjolein mensen te inspireren groener te gaan leven.

Met spoed een loods gezocht

Voor de uitvoering van haar plan is Marjolein op zoek naar een loods of soortgelijke ruimte met een ingang van minimaal 4 meter hoog, voorzien van elektriciteit en beschikbaar voor de maanden februari tot en met april. Omdat de bouw gevolgd wordt voor het SBS6 programma ‘Je eigen droomhuis’ is ze aan strakke tijdlijnen gebonden en moet de bouw echt begin februari aanvangen. Tips voor een geschikte ruimte hoort ze dus graag!

Meer