Ook jij kunt Lijn 2030 aanvragen en daarmee krijgt jouw idee om de buurt leefbaarder te maken veel aandacht! Het is een mooie manier om het gesprek op gang te brengen met je buurtgenoten over hoe je wijk er in de nabije toekomst uit kan gaan zien. Om te zoeken met elkaar naar oplossingen om de wijk leefbaarder te maken, hoe er (gezamenlijk) energie bespaard en opgewekt kan worden. Lijn 2030 is een opvallende duurzaam klein kantoor op wielen. Op diverse plekken is er al een Halte 2030 ! Ben jij er ook?

Onderwerpen die aan bod komen:

Groen, water en spelen
Parkeren, verkeer, afval en veiligheid
Wat kan Team Leefomgeving voor je doen?
Energie besparen en energie opwekken
Hulp bij organisatie van een duurzaam wijkinitiatief
Je huis of wijk zonder aardgas of een aansluiting op het warmtenet

Dit doen we met een antieke Volkswagen Transporter uit 1973 die getransformeerd is in een ’tiny office’ en een toonbeeld van duurzaamheid en circulariteit.
En onze experts helpen je verder op weg.

Lijn 2030 aanvragen

Heb je een duurzaam idee voor je wijk en heb jij hulp nodig in jouw buurt? Dan kun je ook een halte 2030 aanvragen en komt de Tiny Office Lijn 2030 bij jou op bezoek.

Met behulp van Lijn2030 betrek je mede-wijk-bewoners bij jouw idee of initiatief om de wijk duurzamer en mooier te maken. Eén of twee AANjagers komen met de bus helpen om informatie te verstrekken, leden te werven, een wijk-actie uit te voeren of één van de andere acties uit te gereedschapskist kracht bij te zetten.

Wat doen wij:

Wij komen met het busje naar jouw wijk (alleen in Arnhem)
Wat doe je zelf:
Je zorgt voor een activiteit in jouw wijk waarbij je de bus goed kan inzetten
Je kunt de halte aanvragen via de ELMG-gereedschapskist (Energie Loket Midden Gelderland).
https://www.elmg.nl/gereedschapskist/lijn-2030-arnhem