Zondag 22 mei is het feest in en rondom het Arnhems Labyrint van 11:00 tot 15:00 u. Een feest met muziek, kraampjes (er zijn bijvoorbeeld zelf opgekweekte plantjes uit het labyrint te koop) en creatieve activiteiten. Het thema is: verbinden door middel van groen en cultuur.

Mocht je nog op een of andere manier willen bijdragen d.m.v. hulp, muziek, zang, dans, of zelf een tafel vullen met hapjes, informatie, creativiteit meld je dan dit weekend nog aan. Graag een email naar info@arnhemslabyrint.nl.
We hopen op een grote opkomst, mooi weer en veel gezelligheid! WELKOM!

Labyrint

In de wijk Arnhem-West vind je het Arnhems Labyrint. Een heerlijke plek die je uitnodigt om te genieten van geurende planten en kleurrijke bloemen, waar je anderen kunt ontmoeten of tot jezelf komen.

Dit is geen doolhof

De vorm van het Arnhems Labyrint is geïnspireerd op het roosvormige labyrint in de kathedraal van Chartres. In tegenstelling tot een doolhof, kent een labyrint maar één route. Dit pad staat symbool voor je levensweg.

Plantenlabyrint

Wat het Arnhems Labyrint uniek maakt, zijn de bijzondere planten, geplant volgens een kleurpatroon. In deze stadstuin vind je 75 verschillende soorten planten. Een bonte verzameling bloemen, kruiden, grassen, geneeskrachtige en soms eetbare planten.

Bloemrijke veldjes

In overleg met de gemeente is er besloten om verschillende velden rondom het labyrint bloemrijker te maken. De Bee foundation (http://www.bee-foundation.nl/ ) wordt betrokken bij het zaaien van bij-vriendelijke bloemen. Als alles volgens plan verloopt zullen op 22 mei – tijdens ons labyrint-feest – de eerste bloemrijke bijenveldjes ingezaaid worden. De grasvelden zijn dan gefreesd.

DEELNEMEN?

Wil je meewerken?
Graag een e-mail naar info@arnhemslabyrint.nl met vermelding van dag / tijd / activiteit en aantal personen.

Met vriendelijke groet,
Antoinette Kuhlmann – namens de projectgroep Arnhems Labyrint.

www.facebook.com/ArnhemsLabyrint/
http://arnhemslabyrint.nl/