Op vrijdag 10 november 2017 voor de 17e en laatste keer ‘Lunch in Groen’; in een heel bijzonder park in Arnhem, namelijk het Bartókpark.

Een bruisend en prachtige locatie in Arnhem naast de bibliotheek Rozet.
Hoe is dat zo ontstaan, wie heeft daaraan meegewerkt, wat was de gedachte, hoe doe je zoiets, wat vond de gemeente, de ondernemers en buren? Hoe kijken de bedenkers en initiatiefnemers er nu naar? Wil je het verhaal ook zo graag horen over dit wel heel bijzonders stukje Arnhem dat in 2013 is gecreëerd?
Kom dan op vrijdag 10 november om 12 uur in je lunchpauze, met je eigen broodje, luisteren naar Edwin Verdurmen. Hij is onze gastheer en werkzaam bij Architectuurcentrum CASA en DTO (Departement Tijdelijke Ordening – initiatiefnemer van het Bartokpark). DTO (=Departement Tijdelijke Ordening is een team van deskundigen die opereren binnen het vakgebied van de stedelijke transitie en ruimtelijke innovatie.)

Wanneer: vrijdag 10 november 2017, 12:00 tot 13:00 uur
Locatie: Korte Straat, ter hoogte bibliotheek Rozet

Voor meer informatie Lunch in Groen op Facebook

Waarom de laatste keer?

Karolien Eppink: “Kern van ‘Lunch in Groen’, was, even in je lunchpauze met je eigen broodje en op eigen gelegenheid, een groen initiatief bekijken in je eigen stad. Om je te laten inspireren en verwonderen! We hebben nu 1,5 jaar tal van prachtige locaties mogen bezoeken. Er is veel gaande en ik ben niet meer nodig om te verbinden en mensen te attenderen op de prachtige pareltjes die burgers creëren, dus het rondje ‘Lunch in Groen’, gaan we afsluiten met een prachtig toetje, midden in het bruisend nieuwe centrum en hotspot. Welkom allen en hartelijk dank voor jullie hulp, komst en samenwerking. Veel goeds en inspiratie gewenst met jullie mooie inzet.”