Vers, biologisch en lokaal. Dat zijn de kernwaarden van mijn bedrijf en ik zet me in om deze te behalen. Ik zaai, plant, wied, oogst en verwerk groenten. In combinatie met andere biologische en lokale ingrediënten zoals granen, fruit en zuivel maak ik er heerlijke streekproducten van. Graag laat ik u die producten proeven; op uw locatie of op de boerderij waar de groenten worden geoogst en verwerkt. Ook geef ik workshops, waar u zelf, met uw collega’s, uw lunch of diner kunt oogsten en koken.

Specialiteiten:

Afternoon tea:
Een scala van zoete en hartige lekkernijen zoals applepie, scones met lemon curd, devils food cake en minced lamb pie. Bij u thuis bezorgd in de regio Arnhem. Of geserveerd op boerderij de Horsterhof in Duiven, met heerlijke theesoorten en vruchtensap.

Lunch:
100% biologische broodjes, op uw bedrijf bezorgd. Of geserveerd aan boerentafels, waar u zittend op strobalen geniet van uw lunch en de omgeving.

Diner:
Van een eenvoudig 3- gangen ‘eetcafé -style’ diner van € 17,50 – tot een 5 gangendiner met topwijnen; mede verzorgd door bevriende topkoks.

Feest:
Verjaardag, bruiloft, theater of muziekoptreden. Van 20 tot 200 personen; het moet wel heel apart zijn wanneer ik uw wens niet kan waarmaken.

www.koningskeuken.nl