Vanaf september gaan de kluscursussen bij Mevrouw Spijker weer van start.

In de werkplaats aan de Molenbeekstraat in Arnhem geeft Mevrouw Spijker kluscursussen aan vrouwen. Ook biedt Mevrouw Spijker een klussendienst voor alle inwoners van Arnhem en omstreken.

In de beginnerscursus komen verschillende technieken aan bod: boren, zagen, ophangen en bevestigen en klein elektra. Deze cursus wordt gegeven op drie verschillende dagen, zowel in de ochtend, ’s avonds en op zaterdag. In de vervolgcursus worden deze en andere technieken uitgebreider behandeld. De cursussen worden gegeven in een professionele werkplaats en zijn alleen voor vrouwen. De lessen worden gegeven in kleine groepen en zijn een combinatie van theorie en praktijk. In de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Nieuwe cursussen

Voor dit najaar zijn op verzoek nieuwe cursussen ontwikkeld. Langere cursussen met een specifiek onderwerp zijn metselen, elektra, deuren schilderen en houtbewerking. Korte cursussen van een dagdeel zijn behangen, laminaat leggen en bevestigen en ophangen.

Hoge korting met de GelrePas

Vanaf dit najaar krijgen cursisten met een GelrePas 75% korting op het cursusgeld voor één cursus per kalenderjaar. Deze korting geldt voor alle inwoners van deelnemende gemeenten die deze pas verstrekken.

Voor meer informatie en aanmelding:

Copyright foto: Marleen Kuipers.