Klimaatzuster is opgericht door Anne-Marie Pronk. Als ervaren projectmanager ontwikkelt ze nieuwe projecten rond energiebesparing en duurzame energie.

Ze heeft een groot netwerk en volgt de ontwikkelingen rond klimaatbeleid, duurzame gedragsverandering en duurzaamheid in het algemeen, op de voet. Haar passie is het bij elkaar brengen van mensen en ideeën.

Een greep uit de projecten van de afgelopen jaren:

• De Klimaatverbond Energy Battle i.s.m. bedrijven Coordinator Solardays 2014 (organisatie nationaal zonne-energiedebat, SolarCity verkiezing en duurzame huizenroute) in opdracht van Stichting SolarDays.
• Initiatiefnemer Zonatlas Nederland: vertaalslag Duits instrument dat terugverdientijd zonne-energie van alle daken in een gemeente of provincie in kaart brengt (in november 2014 meer dan 160 Nederlandse gemeenten met een zonatlas)
• Projectleider (2010-2011) en adviseur (2012 2013) nationale energiebespaardag Warme Truiendag
Bedenker en projectleider Warme Truiendagontwerpwedstrijd (ontwerpwedstrijd duurzaam design Fashion en Design opleidingen HBO)
• Initiatiefnemer en conceptontwikkeling Houd de warmte binnen, klimaatactie tegen energieverspilling door open winkeldeuren i.s.m. StoereVrouwen en Projectleider Ike de Haan.

Meer informatie over haar projecten is te vinden op: http://www.klimaatzuster.nl