Voel jij je bezorgd over de klimaat-verandering? Wil je zelf iets, of meer, doen, maar zie je soms door de bomen het bos niet meer?
Je bent van harte welkom op onze inspirerende workshopreeks, voor het eerst in Arnhem!

Met een coach

Klimaatverandering is best een ingewikkeld thema. In een reeks van 6 huiskamerbijeenkomsten gaan we, onder begeleiding van een coach, op een ongedwongen manier hierover in gesprek. We bekijken samen alle aspecten van ons leven die bijdragen aan klimaatverandering. Aspecten die betrekking hebben op wonen, reizen, eten en spullen. De workshops bieden jou de mogelijkheid om dié persoonlijke keuzes te maken, die bij jouw leven passen. Gebruik wordt gemaakt van een werkboek, actielijst, van klimaatspellen en de berekening van de klimaatimpact.

Workshops

De eerste workshop in Arnhem Noord is ’s avonds, 20-22 uur, op 15 maart 2018. De overige data en locaties worden in onderling overleg bepaald. Onze coach neemt na aanmelding contact met je op. Er is ruimte voor 6-8 personen. De workshops zijn gratis en de materiaalkosten bedragen in totaal € 30 euro per persoon.

Aanmelden

Wil je meedoen aan de workshopreeks in Arnhem Noord?
Je kunt je aanmelden op onze website:

www.klimaatgesprekken.nl/aanmelden

Heb je vragen, kijk dan op www.klimaatgesprekken.nl of stuur een e-mail naar info@klimaatgesprekken.nl of aan de coach: willyvanwilligen@gmail.com