Bij de Rijn en IJssel Energie Coöperatie kun je groene, duurzame en zoveel mogelijk lokale energie afnemen. Ben je klant van Greenchoice? Laat je contract lopen via de Rijn en IJssel Energie Coöperatie.

Wil je ook meewerken aan het lokaal opwekken van energie? Dat kan bij de Rijn en IJssel Energie Coöperatie. Ook als je klant bent van Greenchoice. Je kunt je contract namelijk via de Rijn en IJssel Energie Coöperatie laten lopen. Daarmee kun je gratis lid worden van de Coöperatie en krijg je met de Coöperatiekaart voordeel bij een groeiend aantal lokale duurzame winkels. Daarnaast ondersteunt Greenchoice de lokale projecten die de Coöperatie ontwikkelt zoals zonnepaneelprojecten en energiebesparingsacties.

Wil jij als klant van Greenchoice je contract omzetten via de Rijn en IJssel Energie Coöperatie? Het is heel eenvoudig: je vult een formulier in en de Coöperatie laat Greenchoice weten dat je deelnemer van de Coöperatie wil worden. Ga naar de website van de Rijn en IJssel Energie Coöperatie, onder het kopje ‘U bent al klant bij Greenchoice?’ vind je het formulier.

Meer