Vanaf 17 tot en met 28 december kun je tijdens het winkelen in de binnenstad even tot rust komen op een omgezaagde boom uit het Sonsbeekpark. Na afloop van de kerst belandt het groen niet samen met de kerstbomen op de brandstapel maar krijgt het een tweede leven.

Tijdens de komende dagen kun je op vijf plekken middenin het centrum van de stad lekker in de natuur zitten. Deze plekken vind je op het Gele Rijdersplein, Koningstraat, MusisKwartier, Bartokplein en het Eiland. Tijdens het winkelen kun je, zittend op een omgezaagde boom uit het Sonsbeekpark, tussen winterbloeiers in kweekbakken even tot rust komen. Na afloop van de kerst belandt het groen niet samen met de kerstbomen op de brandstapel maar krijgt het een tweede leven in de binnenstad van Arnhem.

De groene oases zijn een initiatief van landschapsarchitecten Willem Jakobs en Yvonne Meekes, in samenwerking met ondernemers in de binnenstad, UIT in Arnhem en gemeente Arnhem. Voor meer informatie over dit initiatief kun je contact opnemen met willemjakobs@hotmail.com

Meer