Het Modekwartier is een nieuwe winkel rijker: JEP – Organic Lifestyle, waar je onder andere terecht kunt voor natuurlijke en ambachtelijk gemaakte verzorgingsproducten.

Eigenaresse José heeft ervaring als aromatherapeute en maakt bodybutters en serums op maat. Met een kop thee aan de tafel in de winkel kun je met haar op je gemak kiezen voor bepaalde geuren of oliën. Verder verkoopt José zeep voor allerlei doeleinden: voor in de keuken, voor het doen van de was, voor je persoonlijke verzorging en voor bij het scheren (ook voor de heren).

Je kunt bij JEP terecht voor bekende merken zeep zoals Savon de Marseille. Dit is een natuurlijke en plantaardige zeep om je was mee te doen. Een handige zeephouder is er bij verkrijgbaar. Een fijne huidverzorgingszeep is de Aleppo zeep. Deze bevat essentiële vetzuren, antioxidanten, is rijk aan vitamine E en volledig biologisch afbreekbaar. Evenals de Marius Fabre, een zeep op basis van 100% plantaardige olie, zonder kunstmatige toevoegingen. Heerlijk om een ander cadeau te geven of om jezelf lekker mee te verwennen.

José verkoopt ook aluinsteen, dat je kunt gebruiken als een natuurlijk effectieve deodorant, puimsteen, voor het verwijderen van verharde huid, en Loofah, een spons om op een milde maar zeer effectieve manier te scrubben. Het assortiment van huidverzorgingsproducten wordt regelmatig vernieuwd en uitgebreid, lava-klei maskers komen binnenkort in het assortiment.

Woonaccessoires 

Naast diverse verzorgingsproducten zijn er bij JEP ook woonaccessoires te koop zoals vintage servies en producten van het merk Rescued, een Nederlands merk van producten gemaakt door materialen te  hergebruiken (upcycling).

Openingstijden

JEP – Organic Lifestyle,  Klarendalseweg 150, is van donderdag tot en met zaterdag geopend van 11:00 tot 17:30 uur.
Voor meer info volg JEP op Facebook.