Zin in inspiratie? Kom dan naar de Grote Groene Doeners Inspiratieavond!
De Grote Groene Doeners Inspiratieavond is voor alle Groene Doeners en creatieve mensen die een steentje (van klein tot groot) bijdragen en zaadjes willen planten voor een duurzame wereld (te beginnen bij het Groene Doeners Festival) Voorafgaand aan het Groene Doeners Festival op het Immerloo Park Festival willen we je graag uitnodigen voor een avond om elkaar te inspireren, zodat we er samen een mooi festival van kunnen maken. Natuurlijk ben je ook van harte welkom, mocht je niet aan het festival (kunnen) deelnemen.

Programma

Het kernthema van de avond is ‘De blauwe economie’. Wat is dat? Hoe kunnen we het vertalen naar onderlinge samenwerking? En hoe kunnen we mensen groot en klein nog meer inspireren en motiveren om samen te werken aan een sociaal-ecologische duurzaamheid? Uiteraard gaan we hierover met elkaar in gesprek.

We laten ook een stukje zien van Arjen Wals, hoogleraar Transformationeel Leren voor een sociaal-ecologische duurzaamheid en leren we elkaar beter kennen middels stellingen voer duurzame ontwikkeling.

Naast denken, van gedachten wisselen en elkaar inspireren is er ruimte voor doen. Je kunt een teaser (kort prikkelend filmpje van waar jij voor staat en/of je eigen activiteit/workshop op het festival. Wil je dit graag, bereid dit dan voor en mail dit ons door! Wij zorgen dan voor opname materiaal en een cameraman of -vrouw.

Meenemen

Om voor extra gezelligheid te zorgen, willen we je vragen een duurzaam (klein) hapje/drankje mee te brengen zodat we na afloop nog even gezellig kunnen bijpraten.

Tijd: 19 april, 19.30u (inloop vanaf 19.00 uur).
Het officiële programma duurt van 19.30-21.00 uur
Locatie: Broedplaats, Spijkerstraat 125 Arnhem.
Deelname is gratis, aanmelden is fijn.