Zin in inspiratie? Kom dan naar de ‘Grote Groene Doeners Inspiratieavond’! De ‘Grote Groene Doeners Inspiratieavond’ is voor alle Groene Doeners en creatieve mensen die een steentje bijdragen aan een duurzame wereld. Voorafgaand aan het Groene Doeners Festival op het Immerloo Park Festival willen we je graag uitnodigen voor een avond om elkaar te inspireren, waarin we samen op zoek gaan hoe we duurzaamheid concreet kunnen maken.
Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je niet aan het festival deelneemt.

Programma

Het kernthema van de avond is ‘De blauwe economie’. Wat is dat? Hoe kunnen we het vertalen naar onderlinge samenwerking? En hoe kunnen we mensen groot en klein nog meer inspireren en motiveren om samen te werken aan een mooie wereld? We gaan hierover met elkaar in gesprek.

Ook laten we een filmpje zien van Arjen Wals, hoogleraar Transformationeel Leren voor een sociaal-ecologische duurzaamheid. We wisselen vervolgens middels stellingen met elkaar van gedachten over duurzame ontwikkeling.

Naast denken, van gedachten wisselen en elkaar inspireren is er ook ruimte voor doen. Je kunt een teaser inbrengen (kort prikkelend filmpje) over jouw visie/of je eigen activiteit op het festival. Wil je dit graag, bereid dit dan voor en mail dit ons door! Wij zorgen dan voor opname materiaal en een cameraman of -vrouw.

Meebrengen

Om voor extra gezelligheid te zorgen, willen we je vragen een duurzaam (klein) hapje/drankje mee te brengen, zodat we na afloop nog even gezellig kunnen bijpraten.

Datum en tijd: woensdag 19 april 2017, 19.30 uur (inloop 19.00 uur) Locatie: Broedplaats, Spijkerstraat 125, Arnhem

Deelname is gratis, aanmelden is fijn en kan door te mailen naar groenedoenersfestival@gmail.com of via deze link https://www.bloeiinarnhem.nl/inspiratieavond-groene-doeners/

Tot dan!
Ellen Karis , Pauline van de Most van Spijk en Eva Wentink

Gratis toegang