Heb jij een warm hart voor duurzaamheid en wil je je laten inspireren door een florerende lokale gemeenschap in je eigen wijk?
Arnhems Hert biedt je deze inspiatieavond “The Change of tomorrow starts today!”

Tomorrow

De film Tomorrow biedt een startpunt om ideeen op te doen hoe je zelf verschil kunt maken! Deze avond helpt jou inspiratie op te doen, en een community van gelijkgezinden te creëren. Op de avond krijg je zoveel energie dat jij het verschil kan maken, nee gáát maken! Op welk gebied dan ook. Of het nu op het gebied van onderwijs, zorg, huisvesting, energie, of lokale samenwerkingsverbanden gaat.

Wil jij óók geïnspireerd worden? En wellicht hét verschil gaan maken in jouw wijk? Samen met gelijkgezinden? Laat je donderdagavond 19-03-2020 (19.00) in het Spijkerkwartier inspireren: “The change of tomorrow starts today!”.
Schrijf je vandaag nog in!

Programma
19.00 uur: Inloop met koffie/thee
19.30 uur: Kennismaking
19.45 uur: Trailer van de film “Tomorrow” en delen van het gedachtengoed van Jac Hielema (Economy Transformers) en Arnhems Hert met discussie
20.30 uur: Pauze
20.45 uur: Hoe en waar kunnen wij morgen het verschil maken? (Landbouw, zorg, onderwijs, energie, economie, lokaal geld, etc.)
22.00 uur: Afsluiting

Hoe aanmelden?

De bijdrage aan de organisatiekosten bedraagt 5 euro per persoon. Koffie/thee is gratis. Deelnemers met een Arnhems Hert betaalrekening kunnen met deze lokale duurzame munt betalen. Dan krijg je een korting van 20% en betaal je 4 Arnhems Hert.
Je kunt je hier aanmelden en je betaling in Euro’s regelen.
Je kunt je hier aanmelden en je betaling in Arnhems Hert regelen.

Arnhems Hert

Arnhems Hert is een community van lokale inwoners, organisaties én ondernemers, die gezamenlijk een positieve impuls willen geven aan een florerende, lokale gemeenschap en economie.
Ze stimuleren ondernemers en vrienden om elkaar actief op te zoeken, met elkaar te verbinden en daarmee lokale transacties te realiseren.
Dit met het betaalmiddel Arnhems Hert en een betrouwbaar betaalsysteem als grondslag.
Bakkerij Tom van Otterloo, Duurzaam maatpakken atelier Dutch Spirit en Infinite Inspiration zijn initiatiefnemers van het Arnhems Hert.
Verder kan je met Arnhems Hert betalen bij bovengenoemde bedrijven en (onder andere) bij Merkmij, Odin, Koffiebranderij Peeze, FoodVia en de Groene Vos.

Wil je eerst meer weten of ons iets vragen? Dat kan, neem dan contact op via de mail: welkom@arnhemshert.nl.
Of bel een van de initiatiefnemers: Tjwan Oei (06 – 40 12 14 10) of Houwke Ong (06 – 41 21 48 00)

bron: https://arnhemshert.nl/2020/02/16/2020-3-19-spijkerkwartier-community/#.XmxI9eBCdPY