Je kunt tot eind oktober windaandelen kopen van Windpark Koningspleij. Drie van de vier windmolens langs de Pleijroute worden samen met bewoners gebouwd. Als de molens  gaan draaien levert Windpark Koningspleij genoeg schone energie op om maar liefst 11.000 huishoudens in de regio van stroom te voorzien. En jij kunt meedoen!

Deelnemen aan Windpark Koningspleij

Hoewel er al 692 mensen hebben aangegeven te gaan meedoen met Windpark Koningspleij via een voorinschrijving, is het nog steeds mogelijk om mee te doen: hoe meer mensen mede-eigenaar worden van de windmolens hoe leuker! De inschrijving staat open tot eind oktober, of zoveel eerder als de aandelen op zijn. In totaal zijn 10.400 aandelen beschikbaar. Je kunt als lid van de coöperatie meedoen met 1 tot maximaal 80 aandelen. Hoe deze worden verdeeld staat in de participatievoorwaarden omschreven. Je kunt mede-eigenaar van de windmolens worden door lid te worden van de coöperatie en vervolgens windaandelen te kopen. Hiermee draag je niet alleen bij aan lokaal geproduceerde duurzame energie, maar je ontvangt er ook een mooi verwacht rendement op van 6% over de looptijd van 20 jaar.

Zo kun je meedoen:

Windpark Koningspleij is een project voor leden van de Rijn en IJssel Energiecoöperatie.
Nog geen lid? Meld je dan hier aan! (éénmalig €100,- inleggen in het ledenkapitaal). Als je al lid bent, dan kun je direct door naar de inlog op het ledenportaal.
Log in op het ledenportaal van de Rijn en IJssel Energiecoöperatie. Kies het project “Windpark Koningspleij”.
Geef hier aan hoeveel windaandelen je wil kopen (de windaandelen kosten €250,00 per stuk).

En Tadaa! De windmolens zijn ook van jou!

Samenwerking

Windpark Koningspleij is een samenwerking tussen de Rijn en IJssel Energiecoöperatie, Prowind en Pure Energie. De coöperatie verzorgt daarbij de participatie voor de bewoners van Arnhem en omgeving.