In Arnhem barst het van de innovatieve bedrijvigheid en het creatief talent. Deze dynamiek willen we met Innovate: Arnhem bij elkaar brengen en laten zien. Of het nu over innovatie in energie gaat, of nieuwe ontwikkelingen in mobiliteit of sport – al deze zaken komen aan bod tijdens Innovate: Arnhem in het weekeinde van 9, 10 en 11 oktober. Kom langs en ervaar waar Arnhemse toekomstmakers mee bezig zijn!

Bezoek de acht werelden van Mobiliteit, Design, Energie, Wonen, Sport & Voeding, Digitaal, Makers en Groen en ervaar waar Arnhemse toekomstmakers mee bezig zijn!

9 oktober: 17.00 – 19.00 uur |  opening in het Stadhuis, met burgemeester Kaiser. Bestel hier uw tickets
10 oktober: 12.00 – 17.00 uur | doorlopend inspireren Arnhemse toekomstmakers u
11 oktober: 12.00 – 17.00 uur | doorlopend inspireren Arnhemse toekomstmakers u

De opening en opmaat voor Innovate Arnhem is op vrijdag 9 oktober vanaf 17.00 uur in het Stadhuishal in Arnhem. Een dik uur  barstensvol inspiratie.

Bijzondere sprekers inspireren in minder dan 7 minuten: 20×20 – 20 beelden met 20 seconden tekst. Alvast drie namen: Pauline van Dongen (ontdekt door Apple en designer op het grensvlak van techniek en fashion), Roos Meerman (winnaar van de New Material Fellow 2014 en Hendrik Valk prijs) en Koen Lau (HAN Automotive) die vertelt over de Dakar rally-auto. De toegang is gratis, bestel je kaarten hier.

Innovate: Arnhem is een onderdeel van de Green Tech Week
en werkt samen met de Techniekdag (10 oktober Arnhems Buiten)

http://www.innovatearnhem.nl