Iedereen welkom op bijeenkomst dinsdag 6 maart 
Het buurtteam van Buurkrachtbuurt Hoogkamp is al enige tijd bezig met het doel: van De Hoogkamp een duurzame en klimaatbewuste wijk maken. Als werkgroep Hoogkamp Energie organiseren zij dit keer een avond over slim verwarmen. Bezoekers krijgen antwoord op vragen als: Hoe kan ik mijn gasverbruik verminderen door op lage temperatuur te stoken? Hoe anticipeer ik hierop wanneer ik in een woning investeer? En wat als mijn cv-ketel aan vervanging toe is? Bezoekers zijn welkom op 6 maart om 19.30 uur in het clubhuis van Tennisvereniging de Hoogkamp (Breitnerstraat 20 B).

Sprekers

De werkgroep heeft verschillende deskundigen uitgenodigd waarmee buren in gesprek gaan. Mieke Hegge van werkgroep Hoogkamp vertelt eerst meer over recente ontwikkelingen binnen de energietransitie. Gert Verkade gaat in op de vraag: Wanneer komt de onvermijdelijke omslag naar duurzame energie? Vervolgens vertelt Henk de Beijer van Climate Booster meer over radiator boosters en Albert Dorland van Zonneboiler Pro laat de mogelijkheden zien om zonneboilers te installeren.

Onderwerp naar

Na het plenaire programma zijn er per onderwerp verschillende tafels waar bezoekers kunnen aanschuiven om met deskundigen in gesprek te gaan over de onderwerpen: isolatie, (collectieve) zonnepanelen, cv-afstellingen, zonneboilers en slim verwarmen. Jan de Wit van Energieloket Midden Gelderland beantwoordt aan één van de tafels vragen over collectieve inkoop.

Meer informatie

Bezoekers kunnen zich aanmelden via een e-mail naar hoogkampenergie@gmail.com. Ook voor vragen en meer informatie is het team bereikbaar op dit adres. Buurtgenoten blijven op de hoogte van de acties en activiteiten via buurkracht.nl/hoogkamp.