Zorgboerderij & theeschenkerij Hoeve Klein Mariëndaal is gevestigd op een prachtig oud landgoed aan de rand van Arnhem. Deze eeuwenoude boerderij biedt een werkplek aan mensen met een beperking. Je kunt je abonneren op een wekelijks pakket met verse, biologische groenten.

Hoeve Klein Mariëndaal is een zorgboerderij en theeschenkerij aan de rand van Arnhem in landgoed Mariendaal en biedt een beschutte werk- en belevingsplek aan mensen met een verstandelijke beperking, psychiatrische problematiek, NAH of autisme. Deelnemers werken mee in de biologische tuinderij, dierverzorging en theeschenkerij.

Groente-pakketten

Je kunt je abonneren op een wekelijks groentepakket. De groenten zijn afkomstig van de boerderij en biologisch geteeld. Een unieke mogelijkheid om lokaal geproduceerde, supergezonde, verse producten in huis te halen. Wekelijks krijg je minimaal vijf soorten groenten uit het seizoen. Daarnaast wordt het pakket regelmatig aangevuld met lekkere extraatjes zoals kruiden of kleinfruit.

Theeschenkerij

Bezoekers kunnen in de theeschenkerij terecht voor koffie, diverse soorten thee, heerlijke wijn en biertjes met borrelhapjes, taart of diverse belegde broodjes. De theeschenkerij is tevens te huur als vergader- en groepsruimte voor een high tea, picknick, buffet, recepties, feestjes en dergelijke.

Meer