Die vraag staat centraal tijdens een debat-avond op 20 januari. De avond wordt georganiseerd door Coehoorn Live, een nieuw debatpodium in Arnhem.

Naar aanleiding van de klimaattop in Parijs organiseert Coehoorn Live een debat-avond over de vraag hoe we zelf aan de slag kunnen om onze stad klimaatneutraal te maken. Het zal geen bijeenkomst worden met een debat om het debat en het Grote Gelijk. Doel van het debat is om met elkaar in gesprek te gaan. Hoe kunnen we een goed vervolg geven aan de klimaattop in Parijs? Wat kunnen we zelf doen?

Programma

Onder leiding van Paul de Bruijn vindt een debat plaats met Jan Schreur (De Groene Vos), Volkert Vintges (Gelderse Natuur en Milieufederatie), Freek van Eijk (Circulaire Economie) en Marion Visser (gemeente Arnhem). Daarnaast vinden er presentaties plaats van inspirerende voorbeelden uit de praktijk, zoals Belevingspark Kinderkamp Presikhaaf (Robin Cornelissen & Gerrit Spekschoor), Arnhem West 0-op-de-meter (Vincent van Bruggen), zonne-ernergie (Enie.nl en Joke Hofstee). Bas de Laat zal een act opvoeren met de titel ‘Consensius mens en natuur’. Bekijk het volledige programma op de website.

Locatie: Coehoorn&Co, Bergstraat 33
Tijd: 20:00 – 22:30u
Entree: € 2,-
Aanmelden: Wegens de beschikbare ruimte is aanmelden gewenst. Mail naar live@coehoorncentraal.nl

Coehoorn Live

Coehoorn Live is een nieuw debatpodium in Arnhem en is een initiatief van Kunstlab Arnhem, deRagebol.nu en Coehoorn Centraal. Voor dit jaar staan er een aantal debat- en presentatie-avonden gepland die zullen plaatsvinden in Coehoorn&Co aan de Bergstraat. Met deze avonden willen de initiatiefnemers met een constructief kritische blik kijken naar wat er in Arnhem en in de rest van de wereld gebeurt.

Meer