Het Pakhuis is opnieuw verhuisd. Vanaf 28 januari vind je ze aan de Velperweg nr 17. Zo heeft Arnhem met Het Pakhuis nog steeds een fijne ontmoetingsplek waar iedereen welkom is om van alles te delen. Van verse kopjes koffie tot workshops, van Delen-die-Hap-maaltijden tot werkplekken.

Dat hun plekje aan het Bothaplein slechts tijdelijk zou zijn was vooraf bekend, maar hoe tijdelijk was de vraag. Dat bleek korter dan verwacht. De feestelijke opening vond begin december 2015 plaats, maar voor februari moesten ze het pand alweer verlaten. Gelukkig vond Het Pakhuis al snel een plekje aan de Velperweg op nr 17. Dat betekent dat Het Pakhuis gewoon open kan blijven. Het openingsfeest laat nog even op zich wachten. Dat wordt 20 februari gevierd want dan bestaat Het Pakhuis alweer twee jaar!

Permanente locatie gezocht

Het Pakhuis is voorlopig weer even uit de brand maar is op zoek naar een permanente locatie. Heb jij een gouden tip voor een frisse, lichte en centrale locatie in Arnhem? Ken je iemand die iemand kent, weet je toevallig dat er ergens iets leeg staat of heb je een ander goed idee? Dan hoort Het Pakhuis dat heel graag. Ze zijn namelijk op zoek naar een locatie waar ze voor langere tijd kunnen blijven, zodat ze aan een mooie en duurzame ontmoetingsplek kunnen bouwen.

Een plaats om te delen

Het Pakhuis is een plaats waar enthousiaste mensen hun talenten, ideeën en materialen kunnen delen en samen kunnen werken aan een duurzame, mooie en bovendien gezellige wereld. Er is altijd een gastheer of gastvrouw aanwezig die er voor zorgt dat er een gezellig plaatje draait en die antwoord kan geven op al je vragen. Elke donderdag is er Delen die hap: in plaats van entree-geld neemt iedereen een gerecht mee om te delen met elkaar. Daarnaast vinden er regelmatig activiteiten plaats die gegeven worden door enthousiaste vrijwilligers.

Meer