Het Pakhuis sluit eind maart de deuren aan de Trans en gaat op zoek naar een locatie in het centrum van Arnhem. Tot het zover is gaat Het Pakhuis on tour!

Als de lente begint sluit Het Pakhuis de deuren aan de Trans en gaat naar buiten tot er een nieuw pand gevonden is. Het Pakhuis is met diverse partijen in gesprek om in het centrum van Arnhem een locatie te vinden om in te trekken. Tot het zover is organiseert Het Pakhuis diverse activiteiten en sluit aan bij bestaande Arnhemse initiatieven.

Op zaterdag 21 maart is de allerlaatste dag dat Het Pakhuis Arnhem open is. Op donderdag 26 maart gaan Het Pakhuis nog één avond open voor een indoor afscheid-van-het-pand-picknick. Daarna gaat Het Pakhuis op lente-tour. Vanaf april zullen evenementen als ‘Delen die hap’ niet meer aan de Trans plaatsvinden maar op externe locaties in Arnhem. Weet jij een leuke plek of wil jij ‘Delen die hap’ een keer hosten? Mail je voorstel dan naar hetpakhuisarnhem@gmail.com. Ook ideeën voor andere activiteiten zijn van harte welkom!
Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en activiteiten op www.hetpakhuisarnhem.nl