Wil jij meer groen in Kronenburg? Heb jij samen met je buren een plan bedacht om Kronenburg meer kleur te geven? Grrroen in Kronenburg helpt je om je idee te verwezenlijken.

Woningcorporaties Portaal, Volkshuisvesting, Vivare, de gemeente Arnhem (Buiten Gewoon Beter), Rijnstad en het bewonersoverleg Kronenburg en Appelgaard hebbe de krachten gebundeld in Grrroen in Kronenburg. Bewoners met een idee voor meer groen in de wijk, kunnen bij Grrroen in Kronenburg aankloppen. Zo hebben bewoners een kale stenen muur aan de Kronenburgersingel versierd met groene graffiti van mos. Heb jij nog meer leuke ideeën? Een coach van Grrroen in Kronenburg helpt je om je idee te verwezenlijken. De financiering van de ideeën komt uit het opgerichte Grrroenfonds. De Grrroenstichting met een bestuur van bewoners werft hiervoor fondsen.

Ook meedoen?

Wil jij ook meer kleur en groen in Kronenburg? Doe dan mee en bedenk samen met je buren een plan om Kronenburg groener en kleurrijker te maken! Kijk voor meer informatie op www.grrroeninkronenburg.nl. Doe inspiratie op en ontdek hoe jij kunt meedoen! Volg de laatste nieuwtjes op de Facebook-pagina van Grrroen in Kronenburg.