Meld je aan

Groene Ondernemers, initiatieven en creatieven, opgelet!
Op zaterdag 1 en zondag 2 juli 2017 sluit het Groene Doeners Festival aan bij het Immerloo Park Festival, en jij kunt meedoen!
De Groene Doeners streven zaadjes te planten voor duurzame ontwikkeling, bij mensen klein en groot. Ze werken vanuit verbondenheid, samenwerking en ervaren/doen.

Denk je mee, doe je mee, samen brengen we weer een gezellig, leuk en inspirerend festivaleditie tot stand.

Wat is de meerwaarde om mee te doen?

● Het Immerloo Park Festival is een festival met enorm veel sfeer en gezelligheid én heeft voorgaande jaren al een groot publiek getrokken. Je ontmoet vele interessante andere Groene Doeners en creatieve mensen.
● Jullie, Groene Doeners met ieder een eigen waardevolle visie op duurzame ontwikkeling, verbinding, ervaren en inspiratie, zijn een meerwaarde voor kinderen en hun ouders die het Immerloo Park Festival bezoeken.
● Dit festival biedt je de kans je naamsbekendheid en dus je klantenkring te vergroten!

Praktische informatie

1. We willen graag weten of je stroom nodig hebt en/of een kraam*.
Voor catering/horeca is het stageld voor het hele weekend € 200,- en 10%van de omzet. Als het puur om een kraam huren gaat ( dus verkoop van boeken/planten of jam ect.) dan betaal je € 25,- per dag.
2. Het festival is twee dagen en start beide dagen rond 12.00 uur. Op zaterdag gaat het door tot middernacht en op zondag tot 20.00 uur. Er zijn ook gedeelten van het festival die beide dagen eerder sluiten (met name het kinderprogramma). Wil je een of beide dagen deelnemen, geef dan aan van hoe laat tot hoe laat je komt en op de zaterdag/zondag of beide dagen.
3. Je kan kamperen op het terrein. Hierover later meer.
4. Ellen is jullie contactpersoon.

Blijf dromen en denken hoe we met onze wereld en elkaar om willen gaan.
En vervolgens wil je hier wat mee doen! Meld je aan om te laten weten of je van de partij bent op 1 en/of 2 juli.
Na aanmelding word je ook uitgenodigd voor een inspiratieavond.

We kijken uit naar jullie reactie!
Hartelijke groene groeten,

Ellen, Eva en Pauline

PS. Wanneer je één dag wilt deelnemen, stemmen we ter zijner tijd af hoe het gaat met een gezamenlijke ‘Groene Doeners’opening en -afsluiting, opbouw/afbouw. Dit laatste omdat we niet met auto’s het terrein op kunnen, terwijl nog een deel van het festival gaande is.


Eva Wentink (06 49840970)
Pauline van der Most van Spijk (06 14459155 / 06 28557404)

Groene Doeners Festival
Volg ons op Facebook of bekijk www.groenedoenersfestival.nl