Het broeit op Van Hall Larenstein: het ogenschijnlijk kas-achtige gebouw in Velp is de huisvesting van een groep ambitieuze en idealistische studenten die de school en haar gebruikers wil laten nadenken over duurzaamheid. Ze wijzen het instituut er op als er iets beter kan en organiseren acties en lezingen, en proberen het bewustzijn te creëren bij zoveel mogelijk mensen over het effect dat hun gedrag op onze planeet heeft.

Een van de mooie dingen van de Green Office is dat we deel zijn van een internationaal netwerk van studentorganisaties, met alleen al in Nederland 14 andere Green Offices. Om in zo’n beweging te zitten met allemaal jonge, groene denkers, is iets heel hoopvols!

Na een periode van interne ontwikkeling zijn ze nu klaar om naar buiten te treden; houdt de facebookpagina of de Groene Agenda (van Bloei! in Arnhem) in de gaten om op de hoogte te blijven van lezingen over uiteenlopende onderwerpen en evenementen die elk in het kader staan van duurzaamheid. Hopelijk tot op Larenstein!
Tip: Heb je een idee voor een interessante lezing of actie? Neem contact op met The Green Office. Wellicht kan het dan georganiseerd met worden.

https://www.facebook.com/greenofficevelp