Er is een nieuw initiatief om biologische producenten en afnemers ervan dichter bij elkaar te brengen.
Food Value is een online marktplaatstool waarmee lokale voedselketens zichzelf makkelijk kunnen organiseren tot een samenhangende keten van vertrouwen. Niet alleen de verkoop en administratie wordt op een zeer gebruiksvriendelijke manier afgehandeld, het pakket biedt ook veel nieuwe vormen van communicatie.

Informatiebijeenkomst
Ben je betrokken bij de lokale keten of wil je graag betrokken worden? Dan kun je je aanmelden voor de infobijeenkomst op 15 januari. Dan laat Marieke Karssen zien wat Food Value is en wat het kan betekenen voor de lokale keten.
Meer over de inhoud
Behalve het lanceren van de tool en de resultaten van het onderzoek gaat de middag ook over hoe we verder komen met de lokale keten. Hoe gaan zo meteen de Arnhemse en wellicht Nijmeegse groep echt van start? Hoe kan Food Value wellicht ook in andere plaatsen van Nederland ingezet worden? Maar ook inhoudelijk kunnen we vast een uitkomst verklappen: wat wordt de rol van de groeps- of community manager? Wie gaat die rol nemen en hoe kunnen we die persoon betalen? Er zullen ook mensen zijn uit andere regio’s. De genodigdengroep zelf is interessant en kundig, dus laten we van de slotbijeenkomst samen de start van een geweldig vervolg maken. Dit onderwerp is zo ontzettend aan het bewegen nu. We moeten dit momentum samen weten te pakken.
Meer inhoudelijke informatie kun je vinden op The Plant en Foodvalue. Ook is er een interview verschenen met Marieke Karssen op Netwerk Platteland waarin je meer over het pakket en project kunt lezen en hebben we een filmpje gemaakt van de kick-off.
 
Laat even weten of je komt
Het is fijn als je even laat weten of je komt. Je ontvangt dan een week van te voren een bevestiging inclusief de nadere invulling van het programma.
Stuur een mail naar: marieke.karssen@gmail.com