Partij voor de Dieren introduceert haar nieuwe film: #Powerplant. #Powerplant geeft extra inzicht in de relatie tussen klimaatverandering en vleesconsumptie, het thema dat Marianne Thieme als eerste politica agendeerde met de klimaatdocumentaire Meat the Truth in 2007, die sindsdien alleen maar aan actualiteit heeft gewonnen.

Marianne Thieme gaat in #Powerplant in gesprek met wetenschappers, ondernemers en artiesten die de noodzaak onderschrijven om de consumptie van dierlijke producten te verminderen. Oxford-onderzoeker Joseph Poore zegt hierover: “Een veganistisch dieet is waarschijnlijk de allerbeste manier om je impact op planeet aarde te verkleinen, niet alleen wat betreft broeikasgassen, maar ook wat betreft verzuring, eutrofiëring, land- en watergebruik. Het effect is veel groter dan minder vliegen of een elektrische auto kopen.”

Artiest Moby juicht de sterke opkomst van plantaardige voeding toe: “Wat begon als een kleine activistische groep is nu een mainstream beweging geworden: veganisme is het nieuwe normaal.”

Bekijk alvast de trailer: https://www.partijvoordedieren.nl/powerplant

Niko Koffeman zal de film inleiden. Na afloop vertelt Luuk van der Veer, lijsttrekker namens de Partij voor de Dieren in Gelderland wat Gelderland moet doen om groener te worden en klimaatverandering te stoppen. Er is daarbij gelegenheid tot het stellen van vragen.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan! Vergeet ook niet je eventuele introducé aan te melden.

Datum: 10-03-2019
Tijd: 18:45-21:45 (incl. inloop & Koffie en thee)
Locatie: Rozet Arnhem
Entree: gratis
Reserveren: van tevoren een plek reserveren is noodzakelijk, https://extra.partijvoordedieren.nl/inschrijfformulier-powerplant-in-arnhem/.

Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging per e-mail.