Arnhem fietsvriendelijk

Fietsvriendelijk Arnhem, wat zou dat mooi zijn! Dat betekent: de fietser in Arnhem (en daarbuiten natuurlijk) in alle opzichten als volwaardig verkeersdeelnemer naast de andere verkeersdeelnemers. En dan zie je dat er nog heel wat aan te merken valt op de fietsvriendelijkheid van Arnhem. Op vele punten in de stad kunnen we ons dagelijks irriteren over onlogische en soms ronduit gevaarlijke situaties voor de fietser.
Fietsersbond Arnhem doet wat zij kan om hier verbetering in aan te brengen.

Belangrijk hierbij is het zogenaamde ‘Regulier Overleg dat we twee keer per jaar hebben met de afdeling Stadsontwikkeling Mobiliteit (voorheen afdeling Verkeer) en afdeling Stadsbeheer Buitenruimte van de gemeente Arnhem over de belangrijkste knel- en aandachtspunten met betrekking tot het fietsverkeer in Arnhem.
Vrijdag 1 november 2013 vond het laatste Regulier Overleg plaats.
Op 16 mei 2014 vindt het volgende Regulier Overleg plaats.

Maar er is meer te doen en daarom:

Gezocht: actieve leden
Vele handen maken licht werk en dus zijn we op zoek naar versterking. Woon je in (de buurt van) Arnhem en wil je meedoen, neem contact met ons op!
Ook mensen uit Duiven, Doesburg, Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Oosterbeek, Renkum, Rijnwaarden, Zevenaar, Westervoort of Wolfheze zijn natuurlijk van harte welkom om mee te doen. Deze plaatsen vallen ook onder de afdeling Arnhem en onderafdeling Renkum.
Word actief lid, zodat je in je eigen gemeente ook meer ten gunste van de fietser kunt bereiken.

Vrijwilligerswerk
De tijd die wij als plaatselijke afdeling van Arnhem spenderen aan onze activiteiten blijft beperkt tot een deel van onze ‘vrije tijd’. Ook onze site zal daarom nooit helemaal compleet zijn, maar stukje bij beetje hoor je meer van ons en proberen we zo actueel mogelijk te blijven.

link naar de site